Tutoriale si sfaturi

Cat timp tine un Elf Bar? (Numarul de puff-uri pentru fiecare Elf Bar)

Cat timp tine un Elf Bar? (Numarul de puff-uri pentru fiecare Elf Bar)

Cat timp tine un Elf Bar?

Bazat pe experienta noastra de vaping, un Elf Bar 600 ar trebui sa dureze pentru vaperii inraiti aproximativ o zi, iar pentru un vaper ocazional ( casual )cel putin doua zile, poate chiar trei. Un Elf Bar 1500, anuntat cu 1500 de puff-uri, va dura pentru vaperii intensivi pana la 2 zile si pentru vaperii casual pana la 4 zile, poate chiar mai mult.

Vape-urile Elf Bar vin in diferite dimensiuni, iar acestea au 27 de tipuri de modele diferite (si in crestere). Prin urmare, determinarea cat timp tine fiecare depinde de numarul de puff-uri al Elf Bar-ului tau specific si de cat de des faci vaping. Continua sa citesti mai jos pentru a verifica graficul nostru cu fiecare dispozitiv de vape Elf Bar, numarul lor de puff-uri si estimarile pentru cat timp vor dura in functie de utilizarea ta.

De asemenea, asigura-te ca verifici pagina noastra cu cele mai bune arome Elf Bar pentru a afla care sunt cele mai populare in prezent.

In mod alternativ, verifica pagina noastra cu cele mai bune vape-uri de unica folosinta pentru a afla care sunt cele mai bune din acest an.

Ce este numarul de puff-uri?

Durata de viata a unui vape de unica folosinta este intotdeauna masurata in puff-uri. Fiecare dispozitiv de unica folosinta va fi, prin urmare, anuntat cu un numar estimativ de puff-uri. Numarul de puff-uri este numarul de ori cand poti inhala sau trage vapori din dispozitivul de unica folosinta. De exemplu, un Elf Bar 600 are un numar de 600 de puff-uri ar trebui sa corespunda aproximativ cu 600 de inhalari sau trageri din acel dispozitiv.

Cu toate acestea, este important sa se observe ca numerele de puff-uri sunt cifre foarte aproximative si modul in care acestea sunt masurate sau estimate va varia de la producator la altu. In experienta noastra, numerele de puff-uri tind sa fie usor exagerate – fie din cauza producatorilor care exagereaza cifrele pentru comercializare, fie din cauza presupunerii ca majoritatea vaperilor fac trageri usoare. Prin urmare, daca faci trageri lungi din puff barul tau Elf Bar, poti sa te astepti ca numarul de puff-uri pe care il vei obtine sa fie mai mic decat numarul anuntat de producator.

Numarul de Puff-uri ale fiecare model de Elf Bar si cat tine aproximativ

Am creat tabelul de mai jos, care arata fiecare model de vape Elfbar disponibil in Romania, numarul lor de puff-uri si numarul estimat de zile de utilizare in functie de stilurile diferite de vaping.

Este important sa se observe ca informatiile de mai jos se bazeaza pe experienta noastra de vaping si pe estimarile pentru numarul mediu de puff-uri pentru diferite stiluri de vapat. Am folosit puterea maxima de nicotina disponibila ca baza, deci daca vape-ul tau vine cu o concentratie mai mica de nicotina, ar trebui sa te astepti la mai putine zile de vapat, deoarece probabil vei folosi mai des vape-ul.

ModelNumar de puffuriNr de zile pentru vaperii inraiti Nr de zile pentru vaperii ocazional incarcabilCapacitate baterie
Elf Bar 60060012NU550mAh
Elf Bar 1500150024NU850mAh
Elf Bar ELFA60013DA500mAh
Elf Bar Cigalike400< 11-2NU400mAh
Elf Bar Lost Mary BM60060012-3NU550mAh
Elf Bar 8008001-23-4NU550mAh

Cum se defineste vaperii ocazional si cei inraiti?

Deoarece calculam pe baza puterii maxime de nicotina disponibila, am presupus ca un vaper inraits face cel putin 300 de puffuri/fumuri pe zi (aproximativ o tragere la trei minute pentru 16 ore pe zi). Pentru vaperii ocazional, am considerat 50 de puffuri pe zi – aproximativ trei puffuri pe ora. Realitatea numarului de puffuri/fumuri pe care oamenii le fac va varia de la persoana la alta. De exemplu, daca vapezi doar o data pe zi sau in timpul pauzelor de tigara la locul de munca, poti sa te astepti ca Elf Bar-urile sa dureze mult mai mult decat estimarile de mai sus.

Elf Bars si alte vape-uri de unica folosinta expira?

Elf Bars au o termen de valabilitate de pana la doi ani de la fabricare daca sunt depozitate intr-un loc racoros si intunecat, departe de lumina directa a soarelui. Aceasta presupune ca bateria nu s-a descarcat. Singurul lucru dintr-un Elf Bar care poate expira este lichidul pentru tigara electronica in el.

Tehnic, lichidul de vapat poate sa se strica. Dar nu este la fel ca alimentele care se strica. Lichidul de vape (inclusiv cele cu sare de nicotina) este foarte stabil in rafturi. Poate chiar sa-si schimbe culoarea si sa devina maroniu in timp, dar acest lucru nu inseamna ca a expirat. Ca regula generala, termenul de valabilitate va fi de pana la doi ani de la data fabricarii sale.

Daca vape-ul tau are un gust rau, cel mai bine este sa-l arunci si sa iti cumperi unul nou. Mai multe informatii in acest articol : Cand expira lichid de tigara electronica

Cum sa iti dai seama daca Elf Bar-ul tau s-a descarcat sau este gol?

Dispozitivul de unica folosinta Elf Bar va clipi cu indicatorul sau luminos atunci cand trebuie sa fie incarcat sau cand s-a epuizat lichdul de vape. Este important sa se observe ca nu toate Elf Bars pot fi reincarcate. Consulta tabelul nostru de mai sus pentru a vedea daca al tau poate fi reincarcat sau nu.

Timpul de incarcare variaza in functie de modelul Elf Bar. Regula generala este de 30-90 de minute, in functie de clasificarea mAh a Elf Bar-ului si cat de epuizat este acesta. Clasificarea mAh cea mai mica necesita cel mai scurt timp de incarcare, iar cea mai mare mAh necesita cel mai lung timp de incarcare. Timpul mediu pentru incarcarea a 650 mAh este de aproximativ o ora. Mai multe informatii in acest articol: Cum sa stii daca vape-ul tau de unica folisnta este aproape gol

Cum sa iti reincarci Elf Bar-ul

Ca si in cazul majoritatii dispozitivelor electronice moderne, Elf Bars se incarca prin porturi USB-C. Cablurile de incarcare USB-C sunt diferite fata de cablurile micro-USB traditionale in sensul ca mufa este simetrica si ovala. Cablurile micro-USB au o forma asimetrica cu o fata plata, care pare mereu sa fie introdusa cu susul in jos din prima incercare. Cablurile USB-C se introduc din prima incercare.

Cu toate dispozitivele de unica folosinta Elf Bar reincarcabile, va fi un port USB-C vizibil, cel mai adesea pe partea de jos a dispozitivului – nu trebuie confundat cu orificiile de aerisire.

Dispozitivele de unica folosinta Elf Bar nu vin cu un cablu de incarcare, dar acum majoritatea oamenilor au cabluri de incarcare USB-C. Daca nu, poti sa cumparati unul din orice magazin care vinde accesori pentru telefoane sau electronice, chiar si benzinarii.

Asa cum s-a mentionat, incarca Elf Bar-ul asa cum ai incarca orice alt dispozitiv electronic mic. Toate vape-urile, inclusiv Elf Bars, sunt alimentate de baterii de litiu ion. Practica aceeasi grija pe care o faci de obicei cand manevrezi dispozitive electronice mici cu baterii si sursele lor de alimentare corespunzatoare.

Rezumatul articolului

  • Durata de viata a unui Elf Bar depinde de model si de numarul de puff-uri publicat de producator.
  • Numarul de puff-uri este o cifra aproximativa si tinde sa fie exagerat.
  • Diferite modele Elf Bar au numere de puff-uri diferite, iar durata lor de viata depinde de stilul tau de vapat.
  • Elf Bars pot dura pana la doi ani daca sunt depozitate corespunzator, presupunand ca bateria nu s-a descarcat.
  • Lichidul de vape poate expira, dar nu la fel ca mancarea care se strica. Poate schimba culoarea, dar sa fie in continuare sigur de utilizat.
  • Timpul de incarcare pentru un Elf Bar variaza in functie de model si de clasificarea sa mAh.
  • Cablurile USB-C sunt folosite pentru a incarca Elf Bars si se introduc din prima incercare.
  • Elf Bars pot fi vapate intensiv timp de aproximativ o zi sau ocazional timp de cel putin doua zile, poate trei.
  • Elf Bars sunt disponibile in diferite dimensiuni si au 27 de tipuri de modele diferite.
  • Daca Elf Bar-ul tau are un gust rau sau nu functioneaza, cel mai bine este sa-l arunci si sa iti cumperi unul nou.

Sursa foto:

https://www.freepik.com/

Sura articolului:

Vaping360.com