Bazele Vapingului, Tutoriale si sfaturi

Cum sa stii daca vape-ul tau de unica folisnta este aproape gol

Cum sa stii daca vape-ul tau de unica folisnta este aproape gol

Din pacate, majoritatea dispozitivelor de vapat tip “disposable” nu au un LED in baterie sau un indicator pentru nivelul de lichid, astfel incat nu exista o modalitate clara de a vedea nivelul lichidului sau procentul ramas de baterie. Vaperii trebuie, prin urmare, sa utilizeze anumite semne pentru a vedea daca vape-ul lor de unica folosinta este aproape gol. Mai jos, gasesti patru modalitati prin care poti sa afli daca Puff Bar-ul tau este aproape gol.

Inainte de a continua, este important sa intelegi ca un dispozitivele de unica folosinta tip “disposable” nu va mai functiona atunci cand bateria este complet descarcata. Si daca lichidul pentru tigara electronica s-a terminat inainte ca bateria sa fie descarcata (ceea ce este rar), s-ar putea sa incepi sa primesti gust de ars.

Cele de mai jos se aplica tuturor Puff Barurile tip “disposable”, inclusiv marci populare precum Elf Bar, VAAL, Lost Mary, OOPS, etc.

1. Indicatorul de lumina clipeste

Cea mai simpla modalitate de a vedea daca vape-ul tau de unica folosinta este gol este sa cauti un LED luminos. Daca indicatorul de lumina clipeste de 3-10 ori atunci cand tragi din dispozitiv, inseamna ca bateria este descarcata. Culoarea luminii si numarul de ori cand aceasta clipeste va varia de la un dispozitiv la altul. Daca ai un vape si nu este reincarcabil, iar vape-ul nu mai trage (dar clipeste in schimb), acesta inseamna ca este complet descarcat si poate fi aruncat.

In cazul vapeurile reincarcabile, o lumina care clipeste poate insemna doar ca bateria este descarcata si trebuie sa incarci dispozitivul. Cu toate acestea, daca ai incarcat recent vape-ul si acesta nu mai trage (adica nu produce aburi), acest lucru inseamna ca lichidul pentru tigara electronica din dispozitiv s-a terminat si este timpul sa iti cumperi un cartus preumplut nou.

2. Gust slab

O modalitate simpla de a afla daca vape-ul tau de unica folosinta este aproape de a se termina este sa iti pui papilele gustative la treaba. Atunci cand gustul incepe sa devine fad, iar aburi devin fara gust, inseamna de obicei ca fitilul/wickul dispozitivului tau “disposable” devine uscat. In cazul vapeurile reincarcabile, lichidul va fi mereu partea care se va termina, deoarece bateria poate fi reincarcata de mai multe ori. Deci, daca observi o scadere semnificativa a gustului din vape-ul tau, acest lucru inseamna ca nu mai este mult pana se termina lichidul.

Dar, daca utilizezi o tigara electronica de unica folosinta ( nu se incarca ), de cele mai multe ori bateria se va descarca inainte ca lichidul sa se termine. Prin urmare, daca dispozitivul tau nu mai produce vapori si clipeste mai mult de trei ori consecutiv, acesta este gata sa fie aruncat.

3. Gust de ars

Un gust de ars pe o tigara de unica folosinta inseamna ca lichidul s-a terminat inaintea bateriei – daca nu mai este niciun lichid in cartus/rezervor, ai putea primi un dray hit neplacut si poti simti un miros usor de ars. Acest lucru este rar in cazul dispozitivelor “disposable” de unica folosinta, dar daca dispozitivul tau este reincarcabil, asigura-te ca il opresti atunci cand scade aroma la aburi si cand simti ca este uscat. Si pentru ca suntem la subiect, NU, nu poti sa repari un vape de unica folosinta cu gust de ars. Dupa ce s-a ars, ar trebui sa il arunci si sa iti cumperi unul nou.

Din experienta noastra, rezistentele pot fi arse si daca vapezi foarte frecvente sau prea puternice fara pauza intre pufuri. Este recomandat sa iei o mica pauza intre pufuri si daca simti ca temperatura carcasei dispozitivului devine ridicata, este timpul sa lasi produsul sa se odihneasca.

4. Vape-ul scoate foarte putin aburi

O tigara electronica de unica folosinta noua va produce o cantitate semnificativa de aburi la fiecare puf. In timp, bateria va incepe sa devina mai putin puternica sau nivelul de lichid va fi din ce in ce mai mic. Ambele acestea vor face ca nivelul de aburi sa scada pana la lipsa totala de aburi. Odata ce acest lucru se intampla, este timpul sa te intorci la dispozitivul tau de rezerva sau sa iti cumperi unul nou.

Daca esti in cautarea unui nou Puff Bar, asigura-te ca verifici pagina noastra cu cele mai bune vape-uri de unica folosinta pentru cele mai bune produse de pe piata. Cu aceste indicatii simple, vei putea sa-ti pastrezi mereu dispozitivul de vapat “disposable” plin si functional, astfel incat sa poti savura in continuare aroma preferata si sa te bucuri de experienta placuta de vapat.

5. Rezumatul articolului

  • Daca vrei sa iti pastrezi tigara ta de unica folosinta functionala pentru o perioada mai lunga, este important sa acorzi atentie semnelor care indica apropierea sfarsitului de utilizare.
  • In cazul in care nu exista un indicator LED al nivelului de baterie sau lichid, semnele care indica apropierea sfarsitului de utilizare includ: gustul care devine mai slab si aburi care devin mai putin intensi, hit-urile arse sau aburi produsi in cantitati reduse.
  • La vape-urile reincarcabile, un indicator luminos care clipeste dupa fiecare puf poate indica faptul ca bateria este descarcata si trebuie reincarcata.
  • Daca Puff bar-ul tau nu mai produce aburi sau produce cantitati reduse de aburi, este timpul sa iti cumperi unul nou sau sa te intorci la tigara ta de rezerva.
  • Un gust de ars pe un vape de unica folosinta ( disposable ) inseamna ca lichidul s-a terminat inaintea bateriei si este un semn ca trebuie sa iti cumperi unul nou.
  • Este important sa nu incerci sa repari un dispozitiv “disposable” cu gust de ars sau sa continui sa-l folosesti dupa ce lichidul s-a terminat, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea dispozitivului sau la probleme de sanatate.
  • Pentru a-ti pastra dispozitivul de vapat “disposable” intr-o stare buna de functionare, este recomandat sa iei o mica pauza intre pufuri si sa nu vapezi prea des sau prea intens.
  • In cazul in care iti cumperi un nou vape de unica folosinta, asigura-te ca alegi unul de la un producator de incredere si verificat, pentru a evita produsele contrafacute sau de calitate slaba.