Recenzii Dispozitive

VEEBA – tigara electronica de unica folosinta – Recenzie detaliata

VEEBA - tigara electronica de unica folosinta - Recenzie detaliata

VEEBA, o tigara electronica de unica folosinta, impresioneaza cu un design modern si o varietate de arome. Se prezinta cu un aspect mat negru si un corp plat dreptunghiular, oferind o experienta de vapat intensa si satisfacatoare. Hai sa exploram impreuna in detaliu acest dispozitiv, sa descoperim aromele oferite, designul si performanta lui.

Top 10 informatii despre VEEBA

  • VEEBA, un vape de unica folosinta pe care il folosesti o data, este fabricat de IQOS.
  • Aroma este intensa si plina, iar productia de aburi este satisfacatoare.
  • Fiecare dispozitiv VEEBA are in el 2 ml de lichid de tigara electronica cu o concentratie de nicotina de 20 mg/ml.
  • VEEBA ne ofera multe arome, de la cele de tutun pana la cele fructate.
  • LED-ul alb de pe dispozitiv arata cand este pornit si cand nu mai poate fi folosit.
  • Designul elegant al VEEBA impresioneaza cu finisajul mat negru si forma sa plata dreptunghiulara.
  • VEEBA este foarte usor de folosit, fiind ideal pentru incepatori.
  • Deoarece VEEBA este de unica folosinta, nu necesita reincarcare sau inlocuirea rezistentei.
  • VEEBA, fiind o tigara electronica de inalta calitate, ofera o experienta de vapat satisfacatoare.
  • Poti cumpara VEEBA de la e-Potion.ro, un magazin online de incredere.

Designul si felul in care se simte VEEBA

VEEBA, cu finisajul sau mat negru si forma plata dreptunghiulara, este un vape de unica folosinta. Are 12 cm lungime, 2 cm latime si 1 cm adancime, fiind putin mai lung decat o tigara de 100mm. LED-ul alb mic de pe fata lui se aprinde cand trag in el si cand nu mai poate fi folosit, clipeste de 10 ori.

M-am bucurat de performanta VEEBA. Aroma este intensa si plina, iar productia de aburi este satisfacatoare. Cand am folosit VEEBA, nu am avut probleme cu scurgeri sau cu lichid in gura.

Poti cumpara intreaga gama de dispozitive VEEBA de la e-Potion.ro.

 

Aromele VEEBA

In fiecare dispozitiv VEEBA se gasesc 2 ml de lichid de tigara electronica cu o concentratie de nicotina de 20 mg/ml. Iata o scurta descriere a aromelor:

VEEBA-Classic

Classic – Toasted. Tobacco: O experienta clasica de vapat. Gustul de tutun este foarte neted si curat. Simplu, fara complicatii. 7/10.

VEEBA-Mauve

Mauve – Blueberry. Strawberry: O experienta indulgenta cu o combinatie de afine cu capsuna zemoasa, cremoase si racoritoare. 8.5/10.

VEEBA-Coral-Pink

Coral Pink – Watermelon. Melon: O experienta racoritoare cu un amestec de  pepene rosu zemos si un pepene galben suculent, echilibrate cu note mentolate. 5/10.

VEEBA-Gold

Gold – Apple. Orange: O experienta placuta cu arome de mar verde acrisor si portocale zemoasa, completata cu o nota de racorire. 8.5/10.

VEEBA-Indiblue

Indiblue – Blueberry. Pomegranate: O experienta placuta definita de arome de afine si rodie, echilibrate cu o nota cremoasa. 8.5/10.

VEEBA-Turquoise

Turquoise – Minty. Menthol: O experienta revigoranta de vapat cu menta, echilibrata cu o nota de cremozitate si racorire. 6.5/10.

VEEBA-Summer

Summer – Apple. Watermelon: O experienta rafinata cu un amestec de arome de mar si pepene rosu, echilibrate de note mentolate. 7/10.

VEEBA-Red

Red – Dragon fruit. Strawberry: O experienta indulgenta cu arome de fructul dragonului si capsuni, completata cu o nota de racorire. 7.5/10.

VEEBA-Yellow-Green

Yellow Green – Apple. Sour: O experienta rafinata cu arome de mar cu note dulci si acrisoare si un efect racoritor. 8/10.

VEEBA se dovedeste a fi un dispozitiv de vapat de inalta calitate, oferind o experienta intensa si satisfacatoare. Cu o gama larga de arome, de la cele de tutun la cele fructate, si cu un design elegant, acest dispozitiv este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru vaperi experimentati. LED-ul alb practic arata cand dispozitivul este pornit si cand nu mai poate fi folosit, contribuind la usurinta de utilizare. In concluzie, VEEBA este o optiune excelenta pentru cei care cauta o experienta de vapat simpla, dar de calitate.