Tutoriale si sfaturi

Tigara electronica, GLO sau IQOS in avion 2023: Ce trebuie sa stii

Tigara electronica, GLO sau IQOS in avion 2023: Ce trebuie sa stii

In ultimii ani, exista o crestere semnificativa a popularitatii tigarilor electronice, GLO si IQOS. Aceste dispozitive sunt considerate de catre multi ca fiind o alternativa mai sanatoasa la tigari obisnuite, deoarece nu produc fum si nu contin substante toxice. Cu toate acestea, exista inca multe reguli si restrictii privind folosirea acestor dispozitive, mai ales in timpul zborurilor cu avionul. In acest articol, vom discuta despre ce trebuie sa stii despre folosirea tigarilor electronice, GLO si IQOS in avion in 2023.

Regulile pentru transportul tigarilor electronice, GLO si IQOS in avion

Inainte de a lua un zbor cu avionul, este important sa verifici regulile companiei aeriene cu privire la transportul tigarilor electronice, GLO si IQOS. Unele companii aeriene permit transportul acestor dispozitive, dar numai in anumite conditii. De exemplu, unele companii aeriene permit transportul tigarilor electronice, GLO si IQOS numai in bagajul de mana, iar altele permit transportul lor numai in bagajul de cala.

In plus, este important sa stii ca majoritatea companiilor aeriene interzic folosirea tigarilor electronice, GLO si IQOS la bordul avionului. Aceasta se datoreaza faptului ca fumul emis de aceste dispozitive poate fi confundat cu fumul produs de tigari obisnuite, ceea ce poate crea o situatie periculoasa in cazul unui incendiu la bordul avionului.

De asemenea, este important sa verifici regulile tarilor in care ai de gand sa calatoresti. Unele tari interzic complet folosirea tigarilor electronice, GLO si IQOS, iar altele le permit numai in anumite locuri sau sub anumite conditii.

Cum sa transporti tigara electronica, GLO sau IQOS in avion

Daca compania aeriana permite transportul tigarilor electronice, GLO sau IQOS, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt transportate in mod corespunzator. In general, este recomandat sa transporti aceste dispozitive in bagajul de mana, deoarece bagajul de cala poate fi supus unor conditii extreme de temperatura sau presiune care pot afecta functionarea dispozitivelor.

Este important sa indepartezi bateria de la tigara electronica, GLO sau IQOS si sa o transporti separat, in siguranta. Bateria trebuie sa fie plasata intr-un loc separat, cum ar fi o carcasa speciala pentru baterii, si trebuie sa fie transportata in bagajul de mana.

Este important sa verifici regulile companiei aeriene cu privire la transportul bateriilor, deoarece unele companii aeriene au reguli stricte cu privire la transportul

bateriilor si pot interzice transportul acestora in anumite situatii. De asemenea, este important sa verifici nivelul bateriei inainte de a calatori, deoarece unele companii aeriene interzic transportul bateriilor cu niveluri ridicate de energie.

Pentru a evita deteriorarea dispozitivelor, este recomandat sa le transporti intr-o carcasa speciala pentru tigari electronice, GLO sau IQOS. Aceste carcase sunt proiectate special pentru a proteja dispozitivele impotriva socurilor si a altor deteriorari.

Reguli de folosire a tigarilor electronice, GLO si IQOS in aeroport

Majoritatea aeroporturilor permit transportul tigarilor electronice, GLO si IQOS, dar nu permit folosirea acestora in interiorul terminalului. Aceasta se datoreaza faptului ca fumul produs de aceste dispozitive poate fi confundat cu fumul produs de tigari obisnuite, ceea ce poate crea o situatie periculoasa.

Daca doresti sa folosesti o tigara electronica, GLO sau IQOS in aeroport, trebuie sa cauti zonele speciale destinate fumatului. Majoritatea aeroporturilor au astfel de zone, care sunt amenajate cu scopul de a evita expunerea celorlalti pasageri la fumul de tigara.

Concluzii

In concluzie, folosirea tigarilor electronice, GLO si IQOS in avion poate fi permisa de catre unele companii aeriene, dar numai in anumite conditii. Este important sa verifici regulile companiei aeriene inainte de a calatori si sa te asiguri ca transporti dispozitivele in mod corespunzator, pentru a evita deteriorarea acestora.

De asemenea, trebuie sa stii ca majoritatea companiilor aeriene interzic folosirea tigarilor electronice, GLO si IQOS la bordul avionului, iar in majoritatea aeroporturilor este interzisa folosirea acestora in zonele publice. Pentru a evita problemele, este important sa fii constient de aceste reguli si sa le respecti.

In final, tigarile electronice, GLO si IQOS sunt considerate de multi ca fiind o alternativa mai sanatoasa la tigari obisnuite, dar este important sa folosim aceste dispozitive cu responsabilitate si sa respectam regulile si restrictiile asociate cu folosirea lor.

Sursa articolului:

https://e-potion.ro/tigara-electronica-in-avion/